«L'últim adéu» d'Els Catarres

El trio d'Aiguafreda i Centelles està fent la gira final aquest novembre

Concert dels Catarres en un concert de la Faktoria d'Arts de Terrassa
Concert dels Catarres en un concert de la Faktoria d'Arts de Terrassa | Marta Maseras
Redacció Osona.com
16 de novembre del 2016
Actualitzat el 18 de novembre a les 16:49h
Els Catarres van anunciar a principis de juny la gira final del disc Big Bang "L'últim adéu" amb una bateria de set concerts Barcelona, durant el mes de novembre. Després d'aquesta gira, faran una aturada temporal indefinida, però en cap cas un comiat.

El trio d'Aiguafreda i Centelles, va exhaurir totes les entrades a finals de juliol pels concerts, que ja s'estan fent a les sales de Barcelona aquest mes de novembre. De moment, el grup ja ha passat per la Sidecar, Luz de Gas, Apolo i Barts; i els queda passar per l'Heliogàbal (17 novembre), Bikini (18 novembre) i Razzmatazz (19 de novembre).

Els Catarres van explicar que volien aprofitar el comiat per reivindicar les sales de concerts com espais "imprescindibles" per a la música en directe, coincidint amb el 15è aniversari de l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya. Cadascun d'aquests concerts té característiques diferents, des d'un especial famílies fins a un de la formació original del grup.
 

Els Catarres amb el cartell dels concerts de comiat de la gira de 'Big Bang', al davant de l'Heliogàbal Foto: ACN Cortina P