Jordi Solà guanya el premi Miquel Martí Pol

L'obra guardonada "Ulls de glaç" reflexiona sobre la impermanència de les coses i el pas del temps

Redacció Osona.com
15 de novembre del 2016
Actualitzat a les 17:50h

La 32a edició del premi es va entregar al teatre Eliseu de Roda de Ter. Foto: Ajuntament de Roda de Ter


Les Jornades Miquel Martí i Pol van acabar aquest diumenge 13 de novembre amb el Lliurament dels Premis Literaris i Pedagògics de Roda de Ter. El barceloní Jordi Solà i Coll es va endur el 32è premi de poesia Miquel Martí Pol, que va ser el seu primer premi literari, amb el poemari Ulls de glaç.

Segons el mateix autor, l'obra és "una reflexió sobre la impermanència de les coses i el pas del temps". El premi està dotat amb 2.500 euros i la possibilitat de publicar el recull. Solà és fotògraf i antropòleg, i col·labora en diversos mitjans de comunicació com El Punt Avui, Núvol, Caràcters i Catalunya Ràdio.

La 32a edició d'aquest premi es va entregar al teatre Eliseu del municipi, juntament amb els altres premis literaris educatius de Roda. Quant a teatre, el 3r premi Jaume Salés se'l va emportar Dorbrin Plamenov i la seva obra Orlando Bloom. Aquest guardó està dotat en 800 euros.

L'acte va estar presidit per l'alcalde de Roda de Ter, Albert Serra, i el Diputat delegat de Presidència, Serveis Generals i Relacions amb la Ciutat de Barcelona, Jaume Ciurana. A la taula presidencial també hi havia M. Àngels Martí, filla del poeta, a més de la regidora de Cultura, Francesca Costa, i el degà de la Facultat d'Educació, Traducció i Ciències Humanes, Eduard Ramírez.

Per acabar l'acte i cloure les Jornades Miquel Martí i Pol es va oferir l'espectacle poètic musical a càrrec d'alumnes i professors de l'Escola Municipal de Música "El Faristol" amb Iolanda Moya (ballarina) i Roger Vidal i Coll (actor): La fugitiva.
Arxivat a