Manlleu acull la 25a edició de la cursa Córrer per córrer

Abans de la cursa, es farà el lliurament que va obtenir la Marató per relleus solidària 4xM a Osona contra el càncer i l'Associació d'afectats per la Neurofibromatosis

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | Ajuntament de Manlleu
Redacció Osona.com
11 de novembre del 2016
Actualitzat a les 17:03h
La cursa Córrer per córrer arriba enguany a la 25a edició. La cursa se celebra aquest diumenge dia 13 de novembre, a les 10 del matí. El punt de sortida d'aquesta cursa atlètica popular de 10 quilòmetres serà la pista d'atletisme, ubicada a la zona esportiva, just al costat del Pavelló municipal d'Esports.

El recorregut serà majoritàriament per pista i també transcorrerà pel passeig del Ter i agafarà direcció a la Gleva, passant per espais com "La Moreta" o el "camí vora Ter". La cursa comptarà amb un punt d'avituallament a la meitat del recorregut i un esmorzar al final. També hi haurà servei de dutxes i vestidors (pavelló).

Just abans de la sortida de la cursa, a tres quarts de 10 del matí, es farà el lliurament a l'Associació Osona Contra el Càncer (OCC) i a l'Associació d'afectats per la Neurofibromatosis (ACNEFI), la recaptació econòmica que es va obtenir en la Marató per relleus solidària 4xM. Aquestes dues associacions seran les destinatàries dels gairebé 4.000 euros recaptats en la marató, disputada el 17 de setembre a Manlleu.
 

Cartell de l'esdeveniment Foto: Ajuntament de Manlleu

Arxivat a