Roda de Ter acull una nova edició de les Jornades Miquel Martí i Pol

El certamen acaba el diumenge amb l'espectacle poètic musical "La Fugitiva" de l'Escola Municipal de Música El Faristol

1200_1478878574Captura_de_pantalla_2016-11-11_a_las_15.47.41
1200_1478878574Captura_de_pantalla_2016-11-11_a_las_15.47.41 | Ajuntament de Roda de Ter
Redacció Osona.com
11 de novembre del 2016
Roda de Ter va encetar els actes de la nova edició de les Jornades Miquel Martí i Pol aquest dijous amb la presentació de la pel·lícula Ramon Muntaner canta a Martí i Pol (Ona Films, primavera 1976). Aquest divendres, el dia de l'aniversari de la mort del poeta, hi ha l'homenatge popular, que es farà a les 8 del vespre, al Teatre Eliseu.

Aquesta lectura de poemes anirà a càrrec de diferents persones com Roser Anglada Brots de poesia i vida (Ràdio Roda), Francesca Costa (Regidora de Cultura de l'Ajuntament de Roda de Ter), Pep Poblet (saxofonista), Guillem Ramisa (poeta i cantautor), Joana Serrat (cantautora), els alumnes de l'Escola Emili Teixidor, de l'Escola Mare de Déu del Sòl del Pont i de l'Institut Miquel Martí i Pol.

Els actes continuen el dissabte 12 de novembre amb la presentació del poemari Filles de Raquel Estrada, a les 6 de la tarda, a la Biblioteca Bac de Roda. L'acte estarà conduït per Roger Canadell i també hi intervindrà la mateixa autora. Ambdós llegiran i aniran comentant els poemes del llibre que ha editat Pagès Editors.

A dos quarts de 10 de la nit al Teatre Eliseu, hi haurà un recital poètic amb textos de Miquel Martí i Pol amb música La vida cara a cara amb: Fèlix Pons, veu i Jordi Busquets, guitarra.

Les Jornades Miquel Martí i Pol acaben el diumenge 13 de novembre amb el Lliurament dels Premis Literaris i Pedagògics de Roda de Ter, a les 11 del matí, al Teatre Eliseu. L'acte estarà presidit per l'alcalde de Roda de Ter, Albert Serra, i el Diputat delegat de Cultura, Juanjo Puigcorbé i Benaiges.

S'oferirà l'espectacle poètic musical La Fugitiva a càrrec d'alumnes i professors de l'Escola Municipal de Música "El Faristol" amb Iolanda Moya (ballarina) i Roger Vidal i Coll (actor).
 

Programació de les Jornades Martí i Pol 2016
 

Arxivat a