El Duatló de Tavèrnoles arriba a la setena edició

El 13 de novembre la prova es disputa a partir de les 10 del matí

El Duatló BTT Tavèrnoles combina dos trams de cursa a peu amb 20km de BTT
El Duatló BTT Tavèrnoles combina dos trams de cursa a peu amb 20km de BTT | Josep Maria Montaner
Redacció
12 de novembre del 2016
Aquest diumenge 13 de novembre arriba una nova edició del Duatló de Tavèrnoles, la setena. A partir de les 10h del matí, des del camp de futbol de la localitat, es donarà el tret de sortida a la cursa que organitza el CN VIC-ETB i l’Ajuntament de Tavèrnoles.

El recorregut es basarà en uns primers 6 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres en bicicleta de muntanya i 3 quilòmetres més finals a peu. En el segment en BTT, els primers 12 quilòmetres són més exigents que els 8 restants, tot i que, segons l’organització, no hi ha llargues pujades ni baixades.

Una prova d’autosuficiència

A causa de la prohibició de fer avituallaments en espais d’interès natural, el duatló serà una cursa d’autosuficiència. És a dir, que no hi haurà avituallaments fins al final de la prova. Es recomana, doncs, portar bidons a la bicicleta. A la zona de sortida i arribada, hi haurà serveis de guarda-roba, dutxes i rentat de bicicletes amb aigua a pressió. Els participants d’enguany intentaran batre a Francesc Freixer i Laura Terradas, guanyadors del 2015.
 

Participant del Duatló BTT Tavèrnoles 2015. Foto: Josep M Montaner