La música irlandesa més autèntica arriba aquest divendres a Balenyà

La banda Galway Street Club es presenta a Catalunya

Toni Carrasco
10 de novembre del 2016
Imatge d'arxiu de la banda
Imatge d'arxiu de la banda | KOK

La banda està formada per vuit músics Foto: KOK


Aquest divendres 11 de novembre a partir de les 10 de la nit el Rockòdrom dels Hostalets de Balenyà acull la presentació de la banda Galway Street Club, vinguda directament de la ciutat irlandesa de Galway, en un nou acte musical organitzat pel KOK (Komité organitzador de Koncerts). Per una nit, aquest poble d'Osona Sud oferirà un espectacle musical de luxe i en directe amb un conjunt de vuit músics de diverses procedències (nord-americans, noruecs, irlandesos i un valencià).

Interpretaran peces del més pur estil folk i rock folk, tan tradicionals com temes propis i també versions de clàssics d'Eric Clapton, Bob Marley o Eric Burdon. Per l'escenari desfilaran instruments tan diversos i fusionats per a l'ocasió com violí, guitarra acústica, guitarra i baix elèctric, caixa, trompeta, ukelele o mandolina.

La Galway Street Club és una banda formada al març d'aquest any, quan solistes i cantautors individuals de diferents països van decidir trobar-se a Galway per tocar junts al carrer amb l'única finalitat de gaudir de la música. Van començar cinc músics, van continuar-ne set i, ben aviat, ja eren catorze al grup. En menys de tres mesos ja estaven tocant en els escenaris i locals més importants d'Irlanda, com el Roisin Dubh Pub de Galway o el Whelans Live de Dublín, i també a festivals irlandesos de renom com l'Elèctric Pícnic Festival. L'entrada al pub irlandès dels Hostalets serà gratuïta.
Arxivat a