Les estacions d'esquí del Ripollès, a punt d'obrir les pistes

Les condicions de les pistes són notables, gràcies als primers flocs de neu

La Molina
La Molina | Josep Maria Montaner
Redacció
09 de novembre del 2016
Actualitzat a les 17:06h
Les estacions d'esquí del Ripollès obriran a les pistes a finals d'aquest mes de novembre i a principis de desembre. La primerà serà La Molina, del Grup FGC, que obrirà les seves portes per la nova temporada de neu.

Concretament serà el proper 26 de novembre, amb unes condicions notables, gràcies als primers flocs de neu caiguts durant aquests darrers dies, i que han permès, conjuntament amb els canons, consolidar una primera capa de neu. Segons han informat des de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, en només dos dies s’han produït 25.000 metres cúbics de neu a la Molina. 

Pel que fa a la resta de pistes de la comarca, Vallter 2000 obrirà les portes el 2 de desembre i la Vall de Núria, el dissabte 2 de desembre. Les pistes d'esquí de la demarcació de Lleida (Espot, Port Ainé) ho faran el 2 de desembre.

Enguany, la venda dels forfets de temporada ja està en marxa i els clients que l’adquireixin abans del 2 de desembre podran beneficiar-se d’un descompte. 

Aquest cap de setmana, per altra banda, el Grup FGC serà present al Let’s Snow BCN al poble Espanyol i oferirà informació i assessorament a qui ho desitgi. A més, La Molina, Vall de Núria i Vallter també seran presents a la Fira de la Muntanya Vic-Collsacabra.