Calldetenes celebra la 62a edició del cros amb Laia Andreu

El Cros de Calldetenes va puntuar pel Gran Premi Català de Cros, que permet optar a la participació amb la Selecció Catalana al 47è Cros Internacional Juan Muguerza a Elgoibar

62è Cros de Calldetenes
62è Cros de Calldetenes | Josep M. Costa
Redacció
09 de novembre del 2016
El Club Atletisme Calldetenes i l'Ajuntament de Calldetenes van organitzar aquest diumenge el cros més antic de Catalunya, amb l'autorització de la Federació Catalana d'Atletisme i amb la col·laboració del Club Atlètic Vic.

Va destacar la igualtat en les dues categories Sènior, on hi corrien els atletes Promesa. La vigatana Laia Andreu es va imposar en la categoria femenina (amb 20 min i 24 segons), i la seguia, en segon lloc Míriam Ortiz a 11 segons, i Bàrba Ramon en tercer lloc i només a mig minut de la primera.

D'altra banda, en categoria masculina, Lahcen Ait Alibau es va imposar amb 25 minuts i 19 segons, seguit de Abderrahim El Jaafari amb 19 segons; i Ibrahim Chakir a 43 segons.

La 62a edició també va formar part de la 8a Lliga Comarcal de Cros Escolar organitzada pel Consell Comarcal d'Osona. Com a novetat, aquest any les curses de les categories cadet, juvenil i júnior van ser puntuables pel Gran Premi Català de Cros, que sota les premisses i normativa de la Federació Catalana d'Atletisme, els atletes poden optar a la participació amb la Selecció Catalana al 47è Cros Internacional Juan Muguerza a Elgoibar del proper 22 de gener.