La tercera Cabrerès Mountain Marathon, aquest diumenge 6 de novembre

Els atletes que hi participaran han pogut escollir entre una marató o una mitja marató

Eric Moya, un dels guanyadors de la Cabrerès Mountain Marathon
Eric Moya, un dels guanyadors de la Cabrerès Mountain Marathon | Josep Maria Montaner
Redacció
05 de novembre del 2016
Actualitzat a les 12:37h
L’Associació Social i Territorial Cabrerès (ASCT) i el Diari SPORT organitzen aquest proper cap de setmana la tercera edició de la Cabrerès Mountain Marathon. El diumenge 6 de novembre es disputaran una marató i una mitja marató amb sortida i arribada al municipi de l’Esquirol, a Osona. Alguns corredors de renom que han confirmat que hi prendran part són Francesc Freixer, Albert Pujol i la jove promesa Sheila Avilés.

Dos recorreguts amb una gran part compartida

La CabrerèsMM by Sport tindrà un recorregut marató amb 1.600 metres de desnivell positiu, i un altre de mitja marató amb 900 metres de desnivell positiu. Més del 70% dels itineraris es disputa per senders i els “runners” més aventurers podran gaudir de valent amb els traçats. El punt culminant de la prova serà el més emblemàtic del Cabrerès-Collsacabra: Cabrera, a 1.300 metres d’altitud. Eldescens des d’aquest paratge es farà per les mítiques escales que hi ha en aquest indret. 

A partir d’aquest punt, els participants de la mitja marató es dirigiran cap a la població de Cantonigròs, mentre que els atletes que corrin la marató faran el final de cursa pujant al “Pla d’Aiats” i passant per Rupit. L’últim avituallament de Cantonigròs serà compartit per ambdós recorreguts. La marató sortirà a les 8h del matí i la mitja marató, mitja hora més tard.

Més activitats el dissabte a la tarda

La CabrerèsMM by Sport és una de les múltiples activitats dins del programa de la Fira de Muntanya Vic-Collsacabra, que té lloc entre els dies 5 i 13 de novembre a Vic i a Collsacabra. El dissabte dia 5 de novembre a la tarda, tindrà lloc una xerrada sobre alimentació esportiva de la mà de la nutricionista i esportista Astrid Barqué. Durant tota la tarda hi haurà activitats d’aventura. La recollida dels dorsals serà el dissabte de 15h a 19h i el diumenge a partir de les 5.30h.