La Cooperativa Plana de Vic celebra el 50è aniversari de la seva fundació

L'acte de commemoració serà el dijous 10 de novembre i comptarà amb la presència d'Antoni Díaz, director general d'Alimentació, Qualitat i Indústria Agroalimentària

Redacció Osona.com
07 de novembre del 2016
Actualitzat a les 15:53h
Imatge històrica de la Cooperativa Plana de Vic
Imatge històrica de la Cooperativa Plana de Vic | Dies d'Agost
La Cooperativa Plana de Vic (CPV) commemora aquest mes de novembre el 50è aniversari de la seva fundació. Tal com expliquen a través d'un comunicat, l'acte principal serà aquest dijous dia 10 de novembre, data que farà 50 anys exactes de l'assemblea d'iniciació de la cooperativa (10 de novembre de 1966). L'acte comptarà amb la presència d'Antoni Díaz, director general d'Alimentació, Qualitat i Indústria Alimentària de la Generalitat.

L'esdveniment començarà a les 7 del vespre, amb la recepció de les autoritats al hall de l'edifici del Sucre de Vic. A partir de 2/4 de 8 començarà l'acte pròpiament dit, a l'auditori Marià Vila d'Abadal. Entre altres coses, hi haurà parlaments d'Antoni Díaz, però també d'Anna Erra, alcaldessa de Vic; Ramon Sarroca, president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya; Josep Pujadas, president de la Delegació d'Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona, i Vicenç Fabré, president de la cooperativa Plana de Vic. Un sopar a la sala Josep Maria Sert del mateix edifici del Sucre tancarà la commemoració del 50è aniversari de la cooperativa Plana de Vic.

Vicenç Fabré, president de la cooperativa Plana de Vic des del juny passat, ha escrit una carta als socis on destaca que "aquests 50 anys han estat possibles gràcies a la força de la cooperació, a pensar en el bé comú més que en l'interès individual i a la unió dels esforços de tots nosaltres per poder accedir a millors serveis i preus de mercat". De cara al futur, Fabré ressalta que "la Cooperativa Plana de Vic té una funció que transcendeix més enllà de la producció i venda de productes agroalimentaris". I expressa la voluntat que en un futur la cooperativa continuï sent "de confiança, moderna, competitiva, en constant progrés, viable i que serveixi de suport als socis per produir amb la màxima eficiència i qualitat, fent arribar els seus productes al consumidor final".