La Fira d'en Rocaguinarda d'Olost convida Fèlix Millet

Aquest diumenge el municipi acull la vuitena edició de la fira

Redacció Osona.com
04 de novembre del 2016
La Fira d'en Rocaguinarda, l'any passat.
La Fira d'en Rocaguinarda, l'any passat. | Adrià Costa
Aquest diumenge 6 de novembre, Olost celebra la vuitena edició de la Fira d'en Rocaguinarda. La mostra està ambientada en el segle XVII, època de Bandolers. Llavors Perot Rocaguinarda era un dels més coneguts per aquestes contrades i, fins i tot, a nivell europeu. Va arribar a tenir tanta fama que és l'únic personatge que apareix a l'obra universal "El Quixot" de Cervantes.

Al municipi més d'un centenar d'actrius i actors que donaran vida a molts personatges de l'època. Entre aquests hi haurà (l'anacrònic) Dalmar Descatllar, bandoler i cap dels Cadells, enemic dels Nyerros d'en Perot. Dalmau Descatllar ha convidat a Fèlix Millet a través d'una carta adduint que "creiem, que entre certes colles de bandolers, presumptament, s’hi trobarà molt a gust".

Durant tot el dia es podrà visitar les parades d’artesania i aliments de l'entorn, i es faran accions, algunes preparades i d’altres d’improvisades. El fil argumental seguirà sent la vida d’en Perot, però com cada any, hi haurà novetats com la quantitat d’assassinats que es cometran durant el dia. Durant la fira també hi haurà un espectacle d’animació infantil i dinamització durant el migdia.
 

Recull de galeries de fotos de la Fira d'en Rocaguinarda