«Catalunya Experience» emet un programa d'Osona amb un reconegut «instagramer» aquest dimecres

Gareth Pon té l'Instagram amb més seguidors de Sud-àfrica | El programa de TV3, presentat per Ivana Miño, enregistra imatges a Vic i Sau

Gareth Pon, al pantà de Sau
Gareth Pon, al pantà de Sau | Josep M. Costa
Redacció Osona.com
31 d'octubre del 2016
Actualitzat el 02 de novembre a les 9:13h
Catalunya Experience, presentat per l’actriu Ivana Miño, emetrà aquest dimecres l'episodi que va enregistrar a Osona al passat mes de Març. Després d'un capítol pel Lluçanès, el programa de TV3 ensenyarà als espectadors imatges de Vic i Sau.

Habitualment acull convidats vinguts dels cinc continents. Són escriptors, bloguers, instagramers, presentadors de televisió... gent influent a les xarxes socials. A cadascun d'ells se’ls hi fa un viatge a mida i ple de sorpreses. Tots els convidats arriben a l'aeroport sense saber on van ni amb quina aventura es trobaran. Per aquest motiu, la majoria dels capítols són enregistrats en anglès.

En aquesta ocasió, el protagonista del programa és un fotògraf de Sud-àfrica, Gareth Pon, que és l'instagramer que té més seguidors al seu país. En el capítol gravat a Vic, hi participen la ninotaire Pilarín Bayés i Marc Güell, periodista col·laborador de la secció d’Opinió d’Osona.com, com a un dels impulsors d’InstaOsona.
 

Gareth Pon, al pantà de Sau. Foto: Josep M. Costa

 

Gareth Pon i Ivana Miño, al pantà de Sau. Foto: Josep M. Costa


 
Arxivat a