El Festival de Curtmetratges de Manlleu rep dues-centes propostes més que el 2015

El director del certamen destaca la "qualitat" dels curts i els seus autors que "algun dia, els veurem a les grans sales amb llargmetratges" | Se celebra de l'1 al 6 de novembre a l'Espai Rusiñol de la ciutat

El Festival acostuma a rebre entre 1.500 i 2.000 curtmetratges
El Festival acostuma a rebre entre 1.500 i 2.000 curtmetratges | Festival de Curtmetratges de Manlleu
Redacció Osona.com
27 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 16:34h


El Festival de Curtmetratges de Manlleu arrenca aquest 1 de novembre amb més de 1.850 curts d'arreu del món, 200 més que l'edició anterior. En aquest sentit, el director del festival Sergi Prat ha explicat a Osona.com que estan molt satisfets d'aquest augment. Tot i així, Prat remarca que "depèn de la producció que hi hagi, alguns anys n'hi ha més i d'altres menys". El Festival acostuma a rebre entre 1.500 i 2.000 curtmetratges.

En la seva catorzena edició, que acaba al 6 de novembre, se'n projectaran una cinquantena. Les categories són les mateixes dels darrers anys: la categoria Osona, que rep un premi de realització d'un curt amb suport de la UVic-UCC; Animació, dotat amb 300 euros; i Ficció amb dos premis, el Gran Premi del públic de 2.000 euros i el Premi del públic de 600 euros.

Prat no vol destacar cap projecció en concret, ja que n'hi ha de "moltes temàtiques, molt diferents", però sobretot, "de molta qualitat. En aquest sentit, el director del Festival apunta que molts d'aquests autors, "algun dia els veurem a les grans sales amb llargmetratges".
 

Programació del Festival de Curtmetratges de Manlleu

Arxivat a