Prats engega una campanya per detectar l'incivisme dels conductors amb la col·laboració dels veïns

L'Ajuntament demana als vilatans que s'impliquin activament a l'hora de denunciar els actes incívics d'alguns conductors

Durant la presentació de la nova campanya.
Durant la presentació de la nova campanya. | Ajuntament de Prats de Lluçanès
Redacció Osona.com
27 d'octubre del 2016
Aquesta setmana l'Ajuntament de Prats de Lluçanès va presentar la campanya "Prats, som-hi", que pretén que els veïns alertin els conductors que no respecten les normes de circulació i d'aparcament a dins el nucli urbà. A partir de la setmana vinent, a diferents establiments i edificis públics del municipi, es podran trobar notes informatives que la gent podrà col·locar als parabrises dels cotxes que estiguin mal estacionats.

D'aquesta manera tothom que detecti un mal comportament (vianants o conductors), podrà avisar al conductor del vehicle. Si amb aquestes notes informatives no millora el comportament, es podran enviar fotos on es vegi la infracció a la bústia ciutadana del web del mateix Ajuntament, al formulari de l'app per a mòbils o a través del correu.

Ho van presentar l'alcalde de Prats de Lluçanès, Isaac Peraire, i la regidoria d'urbanisme, Glòria Borralleras, acompanyats de la regidora de promoció del municipi, Montserrat Juvanteny i la regidora de via pública i espais públics, Montserrat Perarnau a la sala de plens de l'Ajuntament.

Durant els propers mesos, s'engegaran altres campanyes de conscienciació per millorar altres actituds incíviques com poden ser la no recol·lecció d'excrements de gossos al carrer, el soroll de les terrasses a l'estiu, etc.
Arxivat a