Comencen les obres de reurbanització del carrer Sant Bartomeu de Torelló

Els treballs s'enfilen a uns 275.000 euros i tenen un termini d'execució de 5 mesos

Redacció Osona.com
25 d'octubre del 2016
Actualitzat el 13 de juliol del 2018 a les 11:05h

Foto: Google Maps


Aquest dilluns van començar les obres de reurbanització del carrer Sant Bartomeu de Torelló. Aquesta actuació, integrada en el Pla de Barris, està prevista en dues fases, i té un termini d’execució de 5 mesos. Les obres afecten en el trànsit rodat, ja que no es podrà passar pel carrer Sant Bartomeu i la circulació s'ha de desviar cap al carrer Estudis o cap al carrer Capsavila.

Per això, per als vehicles que vulguin sortir de Torelló per la placeta Pujol i el carrer Sant Miquel, es recomana un itinerari alternatiu pel carrer Estudis i cap al carrer Camprodon i la rotonda per sortir pel passeig de la Vall del Ges. D’altra banda, mentre durin les obres, l’aparcament de l’Arxiu estarà reservat per als veïns afectats per les obres.

Les obres del carrer Sant Bartomeu consistiran en la conversió del carrer en via de plataforma única i en la millora dels serveis generals. Els treballs van a càrrec de l’empresa Ingeniería Constructora Manresana i tenen un cost de 275.154 euros, després d’una baixa notable sobre el pressupost de licitació. Finalment, els veïns no hauran de pagar el 29% que s'havia dit inicialment.
 

Arxivat a