La banda Teràpia de Shock diu adéu als escenaris

El grup de la Garrotxa farà el seu últim concert el 3 de desembre a Olot | "Ha arribat el moment d'agafar-nos un respir i poder mirar tota aquesta trajectòria amb una mica de perspectiva", asseguren en una carta adreçada als seguidors

L'últim concert de Teràpia de Shock serà el 3 de desembre
L'últim concert de Teràpia de Shock serà el 3 de desembre
Redacció
25 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 9:13h
Teràpia de Shock diu adéu aquest desembre després de 10 anys dalt l'escenari. En una carta que han enviat aquest dimarts als seus seguidors a través de les xarxes socials, la banda anuncia que farà "una parada indefinida" a finals d'any. L'últim concert serà el 3 de desembre al Teatre Principal d'Olot. Abans, s'hauran acomiadat dels fans de Girona el 30 d'octubre i dels de Barcelona el 10 de novembre. 

"Ha arribat el moment d'agafar-nos un respir i poder mirar tota aquesta trajectòria amb una mica de perspectiva", diu l'escrit. "Han estat deu anys molt intensos, sense cap interrupció i aquesta parada també ens anirà molt bé per descansar i carregar les piles. Després, no tenim res definit i no sabem el que passarà. Sense nova gira, sense nou disc, tranquils, només gaudint del que hem viscut. Això és el que ara ens ve de gust. I el destí, ens guiarà", afegeix.

El grup va néixer l'any 2006, format per una colla d'amics de les Preses, a la Garrotxa. El seu primer concert va ser durant la festa dels estudiants de la Garrotxa de Sant Tomàs d'Aquino. L'estiu d'aquell any treien la cançó Sense Tu, que els portaria a la fama el 2011 en convertir-se en la banda sonora de la sèrie de TV3 Polseres Vermelles. Durant aquests deu anys han tret set discos i han tocat arreu del país. L'any passat van presentar 10.000 històries amb un canvi dins la banda. El guitarrista Jaume Sucarrats abandonava el grup i s'hi incorporava l'osonenc Guillem Soler.