Empreses dels polígons de Torelló i Ajuntament arriben a acords per l'adequació del camí de Can Pesseta

El percentatge del valor cadastral de les finques serà el criteri que determini el grau de col·laboració de les indústries | L'Ajuntament es compromet a subvencionar la meitat del cost de les obres

Redacció Osona.com
21 d'octubre del 2016
Les empreses dels polígons de Torelló i l'ajuntament de Torelló es van reunir aquest dijous 20 d'octubre, en el marc de les reunions bimensuals que es porten a terme des de l'any 2014 i que constitueixen un espai distès on poder posar en comú i debatre la situació que viuen les empreses situades als polígons industrials de Torelló.

Hi eren presents l'alcalde Santi Vivet i l'arquitecte municipal Gil Casals, per tal de respondre les preguntes de les empreses en relació a la situació del projecte de millora i condicionament del camí de Can Pesseta. Es va acordar que el percentatge del valor cadastral de les finques, sigui el criteri que determini el grau de col·laboració de les empreses.

L'Ajuntament per la seva part, es compromet a subvencionar la meitat del cost de les obres. Després de contactar amb les persones propietàries de les finques afectades per les obres de millora, s'organitzarà una reunió amb tots els propietaris de les finques del polígon Mas les Vinyes i La Campaneria per tal explicar-los el projecte.

Les empreses instal·lades a La Campaneria han demanat a l'Ajuntament el canvi de nom de la zona industrial on es troben ubicades, agafant el nom del polígon veí Mas les Vinyes. Abans de finalitzar la reunió es va informar que les obres que s'estan portant a terme al terreny del carrer del Ter, corresponen al seu condicionament per a la construcció d'una àrea d'autocaravanes, en el marc del projecte Osona Camper promogut pel Consell Comarcal.

 
Arxivat a