L'Ateneu de Manlleu celebra el seu primer aniversari al nou espai

Aquest dissabte, amb motiu de la celebració, personatges populars de la comarca i el municipi faran de discjòqueis

Animal durant un concert
Animal durant un concert | Joan Parera
Redacció Osona.com
20 d'octubre del 2016
L'Ateneu de Manlleu celebra aquest dissabte, 22 d'octubre, el primer aniversari del seu nou espai. Per aquest motiu, s'ha convidat a persones popular de Manlleu i Osona a ser discjòqueis. Així doncs, a partir de les 7 del vespre i durant 5 hores, diversos personatges populars faran la seva pròpia sessió punxant algunes de les cançons de la seva vida. Entre d'altres hi participaran l'Agustí del Mallot, en Jordi del Foment o en Ramon de Xauxa i molts altres noms i sorpreses. Es podrà brindar per la celebració i fer un mos amb pinxos, preparats per aquesta celebració. Aquesta activitat és gratuïta i oberta a tothom.

L'equip gestor de l'Ateneu fa un balanç positiu d'aquest primer any d'activitat al nou espai del carrer Enric Delaris. S'ha aconseguit l'objectiu de ser un element dinamitzador de la cultura de Manlleu i Osona amb activitat permanent (actualment hi ha activitat 6 dels 7 dies de la setmana). Tot i això, per poder acomplir el pla de viabilitat econòmica s'ha d'aconseguir arribar als 200 socis. Prèviament a la festa de celebració, l'Ateneu farà la seva assemblea anual on els socis hauran d'aprovar la gestió del projecte i plantejar-se els reptes per l'any vinent.

El 23 d'octubre de 2015 i després de 12 anys amb activitat nòmada, l'Ateneu estrenava espai propi. Es va adequar l'antiga impremta Lumen-Ausiró per convertir-lo en un nou equipament que fomentés la dinamització cultural i associativa del municipi.

D'altra banda, l'Ateneu acollirà altres activitats aquesta setmana. Diumenge, 23 d'octubre, a les 6 de la tarda, hi haurà una ballada de Lindy Hop amb música en directe. Ateneu Swing Trio seran els encarregats d'amenitzar aquesta ballada que organitzen conjuntament l'Ateneu i l'associació Vic kick.
 

Consulta totes les activitats de l'Ateneu

Arxivat a