Josep Ramisa torna als jutjats per les agressions, amenaces i insults racistes

És el tercer cop que l'empresari va a declarar; els dos anteriors es van suspendre per motius de salut i procediment, i per mediació| L'empresari, en el marc de la vaga d'Esfosa, va dir a un treballador que li "fotria" quatre trets

Redacció Osona.com
18 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 15:55h

L'empresari d'Esfosa, Josep Ramisa (esquerra), i el seu advocat abandonant els jutjats de Vic el passat juny. Foto: ACN Busquets L.


Josep Ramisa, principal accionista d'Esfosa, haurà de tornar a declarar aquest dimecres 19 d'octubre, als jutjats de Vic, a un quart de 10 del matí, per un presumpte delicte d'amenaces, agressió i insults racistes. És el tercer cop que Ramisa es presenta els jutjats per anar a declarar; el primer cop es va suspendre per problemes de salut i de procediment, i el segon perquè semblava que s'havia obert un procediment de mediació.

El judici és fruit de la denúncia que va interposar el sindicat COS, després que l'empresari s'enfrontés verbalment, amb algunes empentes, el passat mes de març amb alguns dels treballadors durant la vaga a l'escorxador vigatà.

Segons els treballadors, Ramisa es va dirigir a un piquet format per quatre treballadors i els va dir "us fotré quatre tiros" i també a un treballador d'origen subsaharià li va dir: "a tu mort de gana, et faré tornar a l'Àfrica".
Arxivat a