Adriana Fernández i Dani Bardollo guanyen la IX Cursa de Sant Galderic

Tavèrnoles va acollir la prova aquest diumenge 16 d’octubre

Adriana Fernández va ser la primera de la categoria femenina absoluta
Adriana Fernández va ser la primera de la categoria femenina absoluta | Josep Maria Montaner
Redacció Nació Muntanya
17 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 11:46h
Aquest diumenge es va disputar a Tavèrnoles, a la comarca d’Osona, la novena edició de la Cursa de Sant Galderic. A les 10h del matí va sortir la aquesta prova des del camp de futbol de la localitat, amb un recorregut que tenia una distància de 10 quilòmetres i un desnivell acumulat de 555 metres. Adriana Fernández i Dani Bardollo es van imposar en la categoria absoluta.

En la categoria femenina, la primera classificada va ser Adriana Fernández, la segona Eva Capa i completava el podi Anna Bofill. En el cas dels homes, primer creuava la meta Dani Bardollo, seguit de Xavier Madrono i d’Enric Porter. El mateix Bardollo també va ser el vencedor de la categoria de veterans, que va tenir com a segon masculí a David Estrella i com a tercer a Xevi Creus. En el cas de les fèmines, Ruth Nieto va ser la millor veterana, seguida d’Anna Alcubierre i d’Eva Serradell.
 

Dani Bardollo en un moment del recorregut. Foto: Josep Maria Montaner


A més de la cursa, corredors i acompanyants van poder gaudir d’una fira que es celebrava a Tavèrnoles, amb productes artesanals i típics de la comarca d’Osona. També hi havia ponis, inflables i diferents jocs pels més menuts.
 

IX Cursa de Sant Galderic a Tavèrnoles. Foto: Josep Maria Montaner

 

IX Cursa de Sant Galderic a Tavèrnoles. Foto: Josep Maria Montaner

 

IX Cursa de Sant Galderic a Tavèrnoles. Foto: Josep Maria Montaner