Manlleu celebra la primera trobada d'adopció i conscienciació per a un millor tracte cap als animals

Es van concretar tres adopcions i una acollida

Redacció Osona.com
11 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 17:56h

Durant la desfilada d'aquest dissabte Foto: Ajuntament de Manlleu


Aquest dissabte Manlleu va celebrar ADROpta'm, la primera Trobada d'adopció i conscienciació per a un millor tracte cap als animals. Es van fer dues desfilades de gossos en adopció, xerrades i altres activitats lligades tant a l'impuls de l'adopció d'animals, la conscienciació del greu problema de l'abandonament o el foment de la convivència entre gossos i persones.

Des d'ADRO (Associació De Rescat d'animals d'Osona), l'entitat organitzadora de la trobada, valoren positivament la primera trobada que es va concretar amb tres adopcions i una acollida. Es calcula que hi van participar unes 200 persones.

A més, el servei de Salut Pública de l'ajuntament va instal·lar una carpa d'informació per a fer pedagogia i campanya de tinença de gossos potencialment perillosos i de convivència amb els animals en general. El tècnic responsable comenta que la seva presència allà va anar bé per informar, però que cal fer molta pedagogia per què el desconeixement amb temes de tinença de gossos potencialment perillosos és encara molt elevat.
 

Membres de l'ADRO Foto: Ajuntament de Manlleu

Arxivat a