Jordi Fàbrega, escollit per dirigir ERC a Osona

L'alcalde de Sant Pere de Torelló va obtenir el 98% dels vots favorables

Redacció Osona.com
10 d'octubre del 2016
Actualitzat el 03 de maig del 2018 a les 17:32h

La direcció Permanent d'ERC Osona amb la Secretària General Marta Rovira Foto: ERC Osona


Aquest divendres passat, la Federació comarcal d'ERC d'Osona va celebrar el seu 28è Congrés Comarcal on va escollir la nova executiva del partit a la comarca. L'única candidatura presentada va ser la que liderava Jordi Fàbrega, que va obtenir el 98% dels vots favorables. Aquesta renovació arriba després de la dimissió per motius personals de Pere Prat. De fet, Fàbrega ja era des de l'octubre del 2015, president en funcions de la Permanent Comarcal quan Prat va renunciar a la presidència.

En el marc del congrés comarcal, tal com expliquen en un comunicat, Jordi Fàbrega va plantejar marcar-se com a objectius del partit a Osona esdevenir la primera força municipal, obrir encara més el partit a la societat osonenca i treballar per aconseguir la República Catalana.
 
Jordi Fàbrega fa tàndem amb Elisabeth Ferreres, l'alcaldessa de Montesquiu. La direcció comarcal escollida està organitzada amb tres àrees, una del Comitè Polític coordinada per Jordi Casals, regidor a Torelló;  una de Política Institucional, coordinada per Joan Carles Rodríguez, alcalde de Sant Julià de Vilatorta; i la d'Entorn i Igualtat, coordinada per Judith Sardà, presidenta d'ERC Tona. Àlex Garrido, alcalde de Manlleu i President del Consell d'Alcaldes d'Osona serà el representant del municipalisme republicà d'Osona.