Seva acull la 19a Festa del Bolet

Com és costum, enceta la fira la tradicional sortida matinal per anar a buscar bolets

Redacció Osona.com
05 d'octubre del 2016
Actualitzat el 07 d'octubre a les 17:31h
L'exposició, atractiu de la Festa del Bolet de Seva
L'exposició, atractiu de la Festa del Bolet de Seva | J.M. Gutièrrez
Els bolets han començat a sortir per les pluges que hi ha hagut aquests mesos de setembre i octubre. Aquest diumenge, Seva en serà una mostra en la 19 edició de la Festa del Bolet. Com és costum, un any més, el centre del poble acollirà parades de productes, activitats infantils i exposicions.

La fira començarà a les 9 del matí amb la tradicional sortida matinal per anar a buscar bolets. Més tard, a partir de les 11 i fins a les 18 hores tindran lloc la resta de les activitats. A la Festa del Bolet hi haurà més de 60 parades variades amb productes artesanals. Els amants dels bolets que ho desitgin podran participar en el concurs dels bolets, com també gaudir de tastets, entre altres propostes gastronòmiques i lúdiques, sempre amb el bolet com a ingredient principal.

Des del municipi s'espera que, un any més, es torni a concentrar un gran nombre de visitants a la vila. A més, des de l'Ajuntament s'anima els participants a fer fotografies de la festa del poble i penjar-les a Twitter, Facebook i Instagram amb l'etiqueta #festadelbolet16 i #webSeva. Les fotografies sortiran publicades en els perfils del certamen.
 

Recull de galeries de fotos de la Festa del Bolet de Seva