Els Grallers i Timbalers de la Ciutat de Vic celebren el seu desè aniversari

Durant el concert "Un projecte que suma" es va interpretar per primer cop la peça musical "Ara sí!", del músic vigatà Lluís Toran

Redacció Osona.com
03 d'octubre del 2016
Actualitzat el 05 d'octubre a les 16:11h
La celebració del 10è aniversari dels Grallers i Timbalers Ciutat de Vic
La celebració del 10è aniversari dels Grallers i Timbalers Ciutat de Vic | Joan Parera
L'any 2006 la colla gegantera de la ciutat de Vic, amb la col·laboració d'institucions com l'Escola de Música i el desaparegut IMAC, organitzava un primer curs de formació per grallers. D'aquesta proposta educativa en va sorgir una colla grallera que es va presentar de manera oficial i en públic el juny del 2007. Des d'aleshores els Grallers i Timbalers Ciutat de Vic han crescut i s'han consolidat sobrepassant amb escreix els seus objectius inicials.

Aquest diumenge van celebrar el seu 10è aniversari amb l'espectacle "Un projecte que suma" que reprodueix, dalt de l'escenari, el creixement i l'evolució que ha experimentat la colla de Grallers i Timbalers Ciutat de Vic durant aquests anys. En el concert es va estrenar la peça musical "Ara si!" del músic vigatà Lluís Toran escrita expressament per aquesta commemoració tan significativa i va comptar amb el suport de l'alcaldessa de Vic, Anna Erra.

L'espectacle forma part del VICCC, que dedica el mes d'octubres a les arts escèniques, i també de la nova temporada de l'Atlàntida, que tindrà més de 41 muntatges.
 

Consulta la nova programació


 
Arxivat a