SORTEIG de dues entrades dobles per a l'espectacle «El Pillo» a Calldetenes

1200_1475484824el_pillo1
1200_1475484824el_pillo1 | Auditori Teatre de Calldetenes
Redacció Osona.com
03 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 11:10h

El Pillo és un espectacle d'humor amb majúscules, on es combina la música, el gest, teatre d'objectes, l'audiovisual i la improvisació en directe. Tot plegat passat pel sedàs del particular univers creatiu que Marcel Tomàs ha desenvolupat al llarg dels darrers anys.

El punt de partida, un cantant de cabaret en hores baixes que coneix l'amor de la seva vida la Marie Pierre Boluard. Un amor impossible. Joguines que transiten amunt i avall li faran de pont cap a altres indrets més enllà del teatre. Agafant de la mà l'espectador i transportant-lo cap a un univers absurd, surrealista i hilarant on, tan els protagonistes de les històries com el públic hi quedaran atrapats.
 

'El Pillo' Foto: Auditori Teatre de Calldetenes


El Pillo és el tercer espectacle de la trilogia iniciada el 2010 amb Zirocco, el 2012 amb Hotot i ara es tanca amb aquest Pillo, uns espectacles que ja han passat per Calldetenes.

El muntatge es podrà veure el dissabte 15 d'octubre de maig a les 21.30 hores, a l'Auditori Teatre de Calldetenes.

Osona.com i l'Auditori Teatre de Calldetenes sortegen dues entrades dobles per a l'espectacle, valorades en 60 euros. El termini per participar al sorteig es tancarà el proper dijous, 6 d'octubre, a les 12 de la nit. L'endemà es comunicaran els guanyadors.
 

Més informació i compra d'entrades

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari: