La Guàrdia Urbana de Vic celebra el seu patró

Es reconeix la tasca de 20 agents del cos policial vigatà

 Alguns guàrdies guardonats amb l’alcaldessa i l’inspector en cap
Alguns guàrdies guardonats amb l’alcaldessa i l’inspector en cap | Ajuntament de Vic
Redacció Osona.com
30 de setembre del 2016
Actualitzat a les 11:29h

Aquest dijous es va fer un acte de reconeixement a la tasca de 20 agents de la Guàrdia Urbana de Vic, amb motiu del patró d'aquest cos policial, Sant Miquel Arcàngel. En l'esdeveniment, l’alcaldessa de Vic Anna Erra va destacar la “constància i la vocació” i va remarcar l'aposta per la policia de proximitat que ajuda a fer pedagogia del civisme. Alhora va posar en relleu que gràcies a la seva tasca, “Vic esdevé una ciutat tranquil·la i segura”.

Per la seva banda, l’inspector en cap de la Guàrdia Urbana, Toni Jurjo, va recordar que l’any que ve el servei de Guàrdia Urbana de Vic complirà 150 anys i va manifestar que la ciutadania ha de ser conscient que la seguretat de la ciutat es fa entre tots i ha agraït el suport institucional.

Al llarg de la celebració a la Comissaria s’han lliurat les insígnies de l’Ajuntament als agents que complien 25 anys o més de servei a la Guàrdia Urbana de Vic; els trofeus del concurs de tir que es realitza cada any amb motiu del patró i un reconeixement pels mèrits concrets i serveis prestats a una vintena d’agents.

En el transcurs de l’acte també es va reconèixer la tasca de veïns anònims que per la seva actitud ajuden i contribueixen a la bona convivència ciutadana. La jornada va començar amb una missa solemne a l’església del Carme on hi van assistir els cossos de seguretat i diversos regidors del consistori.
Arxivat a