La rotonda de les Serrasses de Torelló ja està oberta al trànsit

Les obres quedaran totalment enllestides en un parell de setmanes

Les obres van començar al passat més d'agost.
Les obres van començar al passat més d'agost. | Ajuntament de Torelló
Redacció Osona.com
30 de setembre del 2016
Actualitzat a les 9:25h
Des d'aquest dimecres 28 de setembre ja es pot circular per la nova rotonda de les Serrasses, a la confluència de les carreteres BV-5225 (avinguda de la Generalitat) i BV-5226 (avinguda Rafael Casanova). Tot i que les obres encara no estan acabades, la rotonda ja s'ha pogut obrir al trànsit. Es calcula que en el termini d'un parell de setmanes els treballs puguin quedar definitivament enllestits i es pugui restablir completament la circulació.

Precisament, aquest dimecres, van visitar la nova rotonda el diputat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació i alcalde de Sant Pere de Torelló, Jordi Fàbrega, i l'alcalde de Torelló Santi Vivet, que van comprovar, sobre el terreny, l'estat de les obres. L'actuació, que ha anat a càrrec de l'empresa manlleuenca Arenes i Graves Castellot SA, ha consistit en la substitució de les illetes per una rotonda de 27 metres de diàmetre.

L'obra ha tingut com a objectiu millorar la sensació de seguretat en els conductors amb una ordenació més clara i una regulació de la preferència de pas en sintonia amb la visibilitat existent i millorar les condicions a l'hora de creuar dels vianants. Les obres van començar el passat agost.
 

La rotonda gairebé acabada. Foto: Ajuntament de Torelló

La rotonda abans de les obres Foto: Ajuntament de Torelló

Arxivat a