Laura Vilagrà visita Sant Vicenç de Torelló i Santa Eulàlia de Riuprimer

En ambdós municipis es va reunir amb l'alcalde i va tractar, entre altres, temes relacionats amb els equipaments educatius i les comunicacions

Consell d'Alcaldes d'Osona
Consell d'Alcaldes d'Osona | Generalitat
Redacció Osona.com
29 de setembre del 2016
La delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, va visitar aquest dimecres al matí els ajuntaments de Sant Vicenç de Torelló i Santa Eulàlia de Riuprimer, també el de Collsuspina, al Moianès. Les visites s'emmarquen en el cicle de contactes que fa la delegada amb el territori. En tots tres municipis ha pres nota de les informacions i inquietuds que li han expressat els respectius alcaldes, que ara traslladarà als diferents departaments del Govern.

A Sant Vicenç de Torelló, Laura Vilagrà ha estat rebuda per l'alcalde, Èric Sibina, que anava acompanyat per altres regidors de l'equip de govern. Entre altres qüestions, han tractat d'aspectes vinculats amb els equipaments educatius, amb béns culturals i d'altres relacionats amb l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA).

A Santa Eulàlia de Riuprimer, la delegada s'ha reunit amb l'alcalde, Àngel Torres, i la regidora de Promoció Econòmica, Llum Ureña. Entre altres temes a la reunió s'ha parlat de qüestions relacionades amb l'escola i altres equipaments d'aquest municipi osonenc.

Finalment, a Collsuspina, Vilagrà ha estat rebuda per l'alcalde, Oriol Batlló, i pel primer tinent d'alcalde, Eloi Oller. L'han informada de la necessitat de fer millores a la carretera N-141c que uneix Vic i Manresa per Collsuspina i d'altres aspectes relatius a la nova escola del municipi.