Pep Sala es retira dels escenaris indefinidament

El primer concert de comiat serà al Teatre Cirviànum de Torelló

Redacció
26 de setembre del 2016
Actualitzat el 28 de setembre a les 17:37h

Pep Sala, en una imatge d'arxiu Foto: Adrià Costa


Pep Sala ja va anunciar durant l'estiu d'aquest any al concert de la Sala Barts de Barcelona que no en faria més. La setmana passada ho va fer oficial a la roda de premsa de la presentació de programació del Teatre Cirviànum de Torelló. Serà en aquest espai on farà el primer concert (25 de novembre) d'una gira durant els mesos de tardor i hivern. A partir de novembre, alternarà concerts acústics amb el que pretén ser l'última gira amb la seva banda, interpretant temes del seu darrer disc, "Ops! Mireu què he fet".

Aquest concert serà l'únic que farà a la comarca d'Osona. La darrera oportunitat de veure Pep Sala serà l'1 d'abril de 2017, a la sala Luz de Gas. Prèviament, però, visitarà ciutats com Girona, Tarragona o Manresa.

Enguany, Pep Sala celebra 40 anys de carrera professional en el món de la música, i ho ha fet amb l'enregistrament del seu darrer disc, Ops! Mireu què he fet, que va ser publicat el passat mes d'abril. Es tracta d'un doble CD, amb 31 cançons de tota la seva trajectòria professional, adaptades i gravades de nou, acompanyat de diversos artistes convidats.

Després de l'exitós concert de presentació d'aquest treball al Barts, de Barcelona, on hi van assistir diversos dels artistes que col·laboren en el disc, el Pep ja va dir que havia estat un concert únic i que descansaria durant l'estiu. Després d'aquest parèntesi, assegura haver agafat distància i tenir la sensació d'haver acabat una etapa important. Això no vol dir que deixi la música, ni que es retiri, però sí que té la intenció de "deixar de fer concerts per un període indefinit, segurament llarg".

Pep Sala assegura: "No sé què faré, ni quan, ni com, ni amb qui, ni tinc cap projecte en ment que no vulgui desvetllar. Simplement tinc ganes de fer coses noves, tant en l'àmbit de la música com fora d'aquest". Confessa sentir-se orgullós del camí recorregut fins avui, però ara toca seguir endavant i mirar el futur, malgrat que encara sigui incert.
 

Presentació de l'últim CD de Pep Sala, «Ops! Mireu què he fet», a la sala Barts Foto: Josep M. Montaner