Empresaris d'Osona donen suport a la Facultat de Medicina de Vic

El Consell Empresarial d'Osona i la delegació de la Cambra del Comerç estimen que aportarà un negoci induït d'uns 22 milions d'euros

Redacció Osona.com
23 de setembre del 2016
Actualitzat a les 18:43h
El Consell Empresarial d'Osona i la delegació d'Osona de la Cambra de Comerç donen suport a la Facultat de Medicina de La UVic-UCC a través d'una carta adreçada als consellers d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, i de Salut, Toni Comín. En la carta destaquen que la UVic-UCC "ha estat treballant en un projecte molt important". "Som ferms defensors d'aquesta iniciativa, ja que considerem que és essencial per l'esdevenir no només de la Universitat sinó també per l'economia de la comarca".

En aquest sentit, les dues entitats estimen que aportarà un negoci induït d'aproximadament uns 22 milions d'euros i un negoci derivat de 2,8/3 vegades més i una ocupació creada de 243 de treball. D'altra banda, les inversions inicials que es preveuen seran d'aproximadament 19 milions d'euros. Així doncs, "les dades econòmiques són contundents i els estudis realitzats fins ara ens fan ser optimistes" conclouen. Alhora remarquen que "el projecte és sòlid, ben fonamentat i estudiat". "La necessitat d'una facultat de medicina és real, no es tracta d'un caprici ni neix del no-res" conclouen.

 
Arxivat a