Pep Plaza, a la festa major de Sant Pere de Torelló

Destaquen altres actes com la baixada de carretons, la gimcana pagesa i les sardanes, entre d'altres

La gimcana pagesa
La gimcana pagesa | Ajuntament
Redacció Osona.com
21 de setembre del 2016

L'humorista i imitador Pep Plaza actuarà per la festa major de Sant Pere de Torelló el proper dilluns 26 de setembre. Concretament, Plaza posarà punt final a la festivitat del municipi amb l'espectale I ara què?. El pregó de festa major donarà el tret de sortida aquest divendres seguit d'actes com les carretilles, sardanes i concerts al Xiringuito.

L'endemà dissabte, pren el protagonisme els més joves amb activitats infantils i berenar, la baixada de carretons, la gimcana pagesa i el sopar de jovent. De fet, els dissabtes del mes de setembre previs a la festa major, s'ha organitzat un taller de carretons on l'Ajuntament ha cedit un espai per construir el seu carretó. A la nit, el ball de festa major tancarà la nit de dissabte.

Del diumenge destaca la cercavila de gegants i nans, i els concerts de la Unió Filharmònica d'Amposta i el de festa major amb l'orquestra principal de La Bisbal. A més de Pep Plaza, el dilluns acabaran la festivitat l'espectacle de circ-teatre Entredos i sardanes amb Cobla Els Lluïsos.
 

Galeria de les darreres festes majors