L'empresa d'enginyeria EGAVIC celebra vint anys

Està especialitzada en la redacció de projectes de plantes industrials, principalment del sector de la indústria alimentària

En l'acte de celebració
En l'acte de celebració | EGAVIC
Redacció Osona.com
21 de setembre del 2016
Actualitzat a la 13:10h
L'empresa osonenca d'enginyeria, EGAVIC, compleix 20 anys d'història. Durant aquest temps, EGAVIC, amb seu a la Rambla Terradellas de Vic, s'ha especialitzat en la redacció de projectes de plantes industrials, principalment del sector de la indústria alimentària ubicats tant a Catalunya com a Espanya, a Àfrica i el Pròxim Orient.

El fundador de l'empresa, Ramon Sala, va destacar en un parlament ofert en el decurs de l'acte que: "De cara al futur volem incidir en quatre objectius: primer, seguir millorant el servei dels nostres sectors tradicionals; segon, consolidar-nos amb projectes en el sector del vi i del cava; tercer, ampliar el nostre ventall de serveis per tal d'oferir als nostres clients els projectes claus en mà, projecte i execució d'obra, i com a quart punt, fer créixer el departament de projectes internacionals".

Per celebrar-ho aquest cap de setmana passat es van reunir els treballadors, els clients, col·laboradors i proveïdors en un sopar a peu dret que va tenir lloc al Prat Verd, a Malla. Els 250 assistents van celebrar l'efemèride en una vetllada amenitzada amb la música del saxofonista Pep Poblet.