Sant Hipòlit de la Salanca i Sant Hipòlit de Voltregà signen l'agermanament

La signatura es va fer al municipi del Rosselló, ara falta fer-ho a Osona

Durant la trobada dels municipis
Durant la trobada dels municipis | Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà
Redacció Osona.com
21 de setembre del 2016
Actualitzat a les 10:55h

Aquest diumenge passat Sant Hipòlit de la Salanca (municipi del Rosselló, Catalunya Nord) i Sant Hipòlit de Voltregà van signar l'agermanament dels dos municipis. Van signar l'acord els dos alcaldes: l'alcaldessa de Sant Hipòlit del nord, Madeleine Garcia-Vidal, i Xavier Vilamala de Sant Hipòlit del sud. Ara falta fer la signatura al municipi osonenc.

Durant els discursos es va destacar que aquest agermanament servirà per vincular els dos municipis a nivell cultural, esportiu i, fins i tot, a nivell econòmic. Es van intercanviar llibres; la delegació d'Osona va fer entrega d'uns cistells amb embotits de la zona i els del Rosselló van entregar unes ampolles de vi.

A la visita hi van assistir els tinents d'alcalde i regidors del mateix ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà. Un cop fet l'acte més protocol·lari es va fer una ruta pel municipi i es va visitar una mostra d'entitats locals, entre les quals l'Associació Bonança, que recupera barques típiques de pescadors. S'ha reconstruït una barca de pescadors al costat de la riba sud de l'estany de Salses.