Denuncien un taxista de Tona que exercia al seu municipi on no tenia llicència

El conductor només podia treballar a la ciutat de Vic

Redacció Osona.com
17 de setembre del 2016
Els Mossos d'Esquadra del sector de trànsit de Vic van denunciar, el passat 13 de setembre, un taxista de 60 anys de Torna per realitzar serveis de taxi el seu terme municipal, diferent al que li correspon la llicència de transport urbà: Vic.

A principis d'aquest mes els mossos van tenir coneixement que a Tona hi havia taxis que estaven donant servei sense autorització. Arran d'aquest fet, els mossos van muntar un dispositiu per tal de comprovar aquestes irregularitats. El passat 13 de setembre, pels volts de les nou del matí, es va detectar un vehicle que es disposava a realitzar un servei de taxi de la població de Tona fins a Vic.

Els agents van aturar el vehicle i després de realitzar la corresponent inspecció van detectar que el taxi tenia llicència per desenvolupar l'activitat al municipi de Vic, però no a Tona, per tant no podia carregar passatgers d'aquesta població.

Així doncs, els mossos van denunciar al taxista per una infracció administrativa en el marc de l'article 141.16.1 de la LOTT per realitzar el servei en un terme municipal diferent al que correspon a la llicència de transport urbà. L'operatiu continuarà obert amb controls per poder detectar més infraccions de la mateixa tipologia.

 
Arxivat a