Calldetenes arrenca la festa major

Les activitats ja han començat i s'allargaran fins a l'octubre | Enguany la baixada de carretons es farà de nit i la Fira de la Mercè se celebra una setmana més tard

Els grocs i els verds ja han començat a decorar el poble dels seus colors
Els grocs i els verds ja han començat a decorar el poble dels seus colors | Ajuntament de Calldetenes
Redacció Osona.com
16 de setembre del 2016
Un any més, la festa major de Calldetenes tanca les festes de la comarca. De fet, els carrers del municipi ja s'han començat a decorar amb elements grocs i verds. Des de la Comissió de Festes i amb la col·laboració d'entitats i empreses del poble, s'ha dissenyat un programa amb un ampli ventall de propostes que faran gaudir a grocs i verds. Una de les novetats destacades d'aquest any és que la baixada de carretons serà en format nocturn, o que la Fira de la Mercè, la fira del comerç i la bona teca de Calldetenes, serà una setmana més tard, el dissabte 1 d'octubre.

Les primeres activitats ja es van fer la setmana passada, amb un taller infantil de guarniment de la Festa Major per decorar la plaça Vella, i la gimcana popular de cotxes, on 14 participants van posar a prova les seves habilitats al volant; a més a més, dels actes de la Diada de Catalunya, que també s'inclouen al programa de Festes.

La festa major arrenca amb força aquest dissabte i les propostes no s'aturaran fins al diumenge 2 d'octubre. L'Esplai Equinocci, que celebra el seu 20è aniversari, serà l'encarregat de protagonitzar el Pregó i l'obertura oficial de la gresca el proper dijous 22 de setembre. El dia de la Mercè, el dissabte 24, concentra part de les activitats tradicionals com la xocolatada, la missa, les sardanes o el concert, aquest any amb In Crescendo, guanyadors d'Oh Happy Day!. Les activitats es reprendran el 12 i 13 de novembre amb l'Aplec de Sant Martí i la baixada en costa de cotxes amb motor parat.
 

Consulta totes les activitats