Cavalls de primer nivell, a Roda de Ter

L'esdeveniment ret homenatge a Joan Serra Arbat i part dels diners recaptats es destinen a una campanya pel càncer infantil

Redacció Osona.com
16 de setembre del 2016
Actualitzat a les 12:26h
Una participant al passant dels Tres Tombs
Una participant al passant dels Tres Tombs | Josep M. Costa

Durant la roda de premsa, els dos germans i al mig l'alcalde de Roda de Ter Albert Serra Foto: Difucor


Aquest dissabte torna a roda la Fira d'Espectacles Hípics de Roda de Ter. En la seva tercera edició, l'esdeveniment acollirà més espectacles, el format i sobretot el nivell. Enguany s'hi pot veure espectacle de disciplines diverses, tots de primer nivell mundial.

Es tracta d'espectacles de doma en llibertat, l'espectacle Dancing Dog a càrrec de la campiona mundial de l'especialitat, també cal destacar el de western que presenta la companyia francesa Impulsión. A més Santí Serra realitzarà els seus espectacles d'aquest any i presentarà en exclusiva una pinzellada del seu nou espectacle del 2017 on els cavalls americans seran els protagonistes.

La fira, que serà a les set de la tarda, està organitzada pels germans John i Santí Serra de Sercam Shows, que reten homenatge al seu pare: Joan Serra Arbat. Part dels diners recaptats es destinaran a la campanya pel càncer infantil "Fes-te donant d'Esperança" de la Fundació Sant Joan de Déu.

Joan Serra va estar sempre molt implicat en el món del cavall, impulsor de diverses activitats hípiques de la comarca i membre de la Comissió dels Tonis. Per assistir a la fira es poden comprar les entrades anticipades a l'Ajuntament de Roda de Ter o dues hores abans de l'inici a l'Hípica Coll de Roda.
 

Cartell de l'esdeveniment

Arxivat a