Tornen a detenir el lladre de cotxes

El detingut ha robat a més d'una seixantena de vehicles i també se l'acusa de robatoris amb violència i intimidació | L'home, de 26 anys i veí de Lloret de Mar, tenia antecedents policials

Redacció Osona.com
09 de setembre del 2016
Els Mossos d'Esquadra tornen a detenir el lladre de cotxes a Vic. A l'home de 26 anys ja se'l va detenir el passat 29 d'agost com a presumpte autor d'una seixantena de robatoris i un robatori amb violència i intimidació. Aquest 5 de setembre, els agents van tornar a detenir-lo per tres delictes: robatori en tres cotxes, un furt a un cotxe (el vehicle estava obert) i un robatori amb violència.

La investigació es va obrir la tercerca setmana de juliol, quan es va detectar un increment de robatoris a l'interior de vehicles a les zones de l'estació de tren i universitària, i el carrer Bisbe Font Andreu de Vic. Arran d'aquesta investigació, han aparegut aquests tres delictes més.

Modus operandi

Segons els Mossos d'Esquadra, el modus operandi del detingut era el següent: un home trencava els vidres del vehicle amb un objecte contundent, normalment una pedra, i sostreia de l'interior els objectes de valor. Tot seguit, acostumava a fugir per les vies del tren per tal de dificultar la seva localització.

Robatoris amb violència

A l'individu també se l'acusa d'un robatori amb violència i intimidació comès a Vic el passat 22 d'agost. La víctima sortia de la feina quan el jove en bicicleta se li va apropar per darrere i li va estrebar la motxilla. La dona va perseguir-lo corrents i més endavant es va trobar la seva bossa, però no va poder recuperar el mòbil.

En l'anterior detenció se l'acusava també d'un robatori amb violència quan una dona el va sorprendre dins del seu cotxe al carrer Joan de Serrallonga. En aquest cas, l'arrestat va forcejar amb la víctima per assegurar la seva fugida.

L'home, amb antecedents policials, va passar a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció i, posteriorment, a llibertat amb càrrecs.
Arxivat a