Quatre ajuntaments del Lluçanès comparteixen arquitecte

La iniciativa promoguda pel Consorci forma part de l'objectiu de mancomunar béns, serveis i recursos entre els consistoris de la zona

El nou arquitecte i el president del Consorci Isaac Peraire
El nou arquitecte i el president del Consorci Isaac Peraire | Consorci del Lluçanès
Redacció Osona.com
08 de setembre del 2016
Aquesta setmana, es va iniciar el servei d'arquitecte compartit entre alguns ajuntaments del Lluçanès. La iniciativa promoguda pel Consorci del Lluçanès és un pas més en compartir serveis i recursos entre ajuntaments del Lluçanès i aconseguir així una major eficiència i estalvi.

Per la contractació es va realitzar un plec de clàusules on hi van participar 10 candidats. Finalment la persona seleccionada en el procés ha estat l'arquitecte Jaume Tuneu. En un inici el servei d'arquitecte compartit hi participaran 4 ajuntaments del Lluçanès malgrat que no es descarta que s'hi puguin afegir altres ajuntaments. De moment, hi ha Prats de Lluçanès, Lluçà, Sant Feliu Sasserra i Sobremunt.

Aquest nou servei és un dels objectius del Consorci per tal de mancomunar béns, serveis i recursos entre els ajuntaments del Lluçanès. Des de finals de l'any 2015 s'ha creat el projecte Centre de Serveis que persegueix aquest objectiu. Fins al moment s'ha aconseguit treballar en la compra conjunta de combustible, servei d'ambulàncies, en l'organització per compartir material inventariable entre els ajuntaments i en l'inici d'implantació d'un servidor informàtic comú.

També s'està treballant en la compra conjunta d'assegurances i es vol seguir avançant en altres àmbits. Un dels altres serveis iniciats al juny del 2016 és el suport administratiu als ajuntaments per part del Consorci.
Arxivat a