El Festivalet de Collsacabra es consolida amb èxit, tot i el mal temps

L'Ajuntament de l'Esquirol valora positivament la segona edició del festival

Durant l'espectacle del grup 2 pardalets
Durant l'espectacle del grup 2 pardalets | Ajuntament de l'Esquirol
Redacció Osona.com
06 de setembre del 2016
El Festivalet Collsacabra a Cantonigròs es va consolidar aquest dissabte passat en la seva segona edició. Tot i que el mal temps va obligar a canviar de lloc els actes, l'esdeveniment, segons l'Ajuntament de l'Esquirol, va ser tot un èxit perquè va assistir-hi un gran nombre de públic.

Esteve Molero donava el tret de sortida a aquest festival amb el monòleg musical Jo no sé res, sóc músic al jardí de Ca la Laia, el temps però va obligar-lo a fer-ho dins d'un espai de Ca l'Ignasi / Ca la Laia. Els concerts, 2 pardalets, Jordi Tonietti i Lluís Gómez Blugrass Trio, també es va haver de canviar la ubicació inicial a causa del mal temps i la pluja, ja que aquests eren concerts pensats per dur-se a terme a l'aire lliure i gaudir de l'entorn privilegiat que ofereix el municipi.

Així doncs, l'organització va haver de realitzar els concerts a l'interior de Les Antigues Escoles de Cantonigròs. En alguns moments, aquest espai es van quedar petites davant el gran nombre de públic que va assistir a l'esdeveniment.

La resta de concerts, la Canya d'Or, Marina BBface & The Beatroots i MILF Attack, es van poder realitzar sense problemes a l'espai reservat inicialment, ja que era un espai cobert. El Festivalet va tancar amb aquests concerts amb un gran nombre de seguidors.

L'Ajuntament de l'Esquirol valora positivament i veu consolidat el Festivalet del Collsacabra, ja que hi van assistir moltes més persones que el primer any i les valoracions entre el públic assistent són molt positives.
 

L'espectacle de Marina BBface & The Beatroots Foto: Ajuntament de l'Esquirol