La Fira de la Mercè de Calldetenes tindrà mascota

Alumnes de l'escola Sant Marc han dibuixat més de 200 propostes que s'exposen als aparadors dels comerços del municipi | El guanyador es donarà a conèixer durant la festa major

Un aparador amb múltipes propostes de la futura mascota
Un aparador amb múltipes propostes de la futura mascota | Ajuntament de Calldetenes
Redacció Osona.com
06 de setembre del 2016
Actualitzat el 07 de setembre a les 16:20h

Aquest any la Fira de la Mercè, la fira del comerç i la bona teca, que tindrà lloc el dissabte 1 d'octubre, presentarà una mascota de l'esdeveniment. En el procés de creació d'aquest personatge hi van participar els alumnes d'educació infantil i primària de l'escola Sant Marc de Calldetenes a través d'un concurs de dibuix.

Des de principis d'aquest mes de setembre i fins al dia de la fira, les propostes artístiques s'exposen als aparadors dels establiments comercials i de serveis del municipi amb la voluntat de continuar creant vincle entre el centre educatiu, el teixit comercial i el municipi.

La proposta guanyadora es donarà a conèixer durant la festa major. Concretament, serà el dissabte 24 de setembre a les 4 de la tarda a la plaça Onze de Setembre, abans d'iniciar-se l'espectacle familiar del Circ Los. D'altra banda, el personatge que representarà la Fira de la Mercè i el seu esperit prendrà vida el dissabte 1 d'octubre amb la creació d'una mascota a mida de persona.

A més a més, la mascota també serà la protagonista de la I Gimcana familiar organitzada per l'Associació de Comerciants i Serveis de Calldetenes, en col·laboració amb l'ajuntament de Calldetenes. En aquesta activitat lúdica "On és la mascota de la Fira?", hi podran prendre part famílies al complet que hauran de trobar les reproduccions de la mascota amagades en els comerços que s'hi han adherit.
 

Un altre aparador del municipi Foto: Ajuntament de Calldetenes