​La Cursa Americana de Motos, el plat fort de la festa major de Folgueroles

Els actes comencen aquest dissabte i s'allargaran fins al 18 de setembre

La cursa americana de motos és el plat fort de la programació
La cursa americana de motos és el plat fort de la programació | Pixabay
Redacció Osona.com
02 de setembre del 2016
Actualitzat a les 12:55h

La festa major de Folgueroles començarà aquest divendres 2 de setembre. La discomòbil al pavelló municipal iniciarà 15 dies d'activitats per a tots els públics. El dissabte 3 de setembre a dos quarts de nou del matí tindrà lloc la segona edició de La Cursa Americana de Motos. Durant la jornada se celebraran el XIV torneig d'escacs i el XII torneig de petanca.


Diumenge dia 4 començarà carregat de pólvora. A les vuit del matí tindrà lloc el tir local al plat. A més, es realitzaran els concursos de dibuix i pintura ràpida, i el gastronòmic. La programació continuarà el divendres 9 de setembre, quan el poble participarà en la Marxa dels Vigatans a les set del vespre i de la festa Remember a partir de les deu.

El seguici festiu continuarà el cap de setmana amb activitats pels més menuts com la festa de l'escuma, el tir amb arc, o inflables. A més, els petits podran gaudir d'una tarda de circ amb la companyia Filigranes. Per altra banda els adults podran gaudir d'una jornada de paintball a la Damunt. A la nit, tindrà lloc la Botifarrada popular, seguida del ball de festa major amb Festuc Orquestra.

La jornada de diumenge 11 començarà amb la tronada, seguida d'una xocolatada i de la cercavila de gegants i cap-grossos amb la Colla Gegantera i Grallera de Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons. Al migdia tindrà lloc l'ofici solemne cantat pel Cor Parroquial i, a continuació, es farà un dinar de germanor. A la nit se celebrarà el correfoc, a càrrec de la colla de diables l'Eskamot.

Els actes continuaran fins al diumenge 18 de setembre. Hi destaquen la Tornaboda el dilluns 12, i la presentació oficial de l'equip del Folgueroles el diumenge 18.
 

Programa de la festa major