VÍDEO Elena Congost, del Club Atlètic Vic, disputa els quarts Jocs Paralímpics

La corradora barcelonina fa un any que va venir a viure a la capital d'Osona | L'any 2012 va guanyar la medalla de plata a Londres

Elena Congost, del Club Atlètic Vic, disputarà els seus quarts Jocs Paralímpics
Elena Congost, del Club Atlètic Vic, disputarà els seus quarts Jocs Paralímpics | El 9 nou
Redacció Osona.com
01 de setembre del 2016
Actualitzat el 06 de setembre a les 16:20h


Elena Congost és una atleta barcelonina de 28 anys i corredora del Club Atlètic Vic que participarà en els Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro. Congost, que va néixer amb una deficiència visual degenerativa, va guanyar la medalla de plata a la cursa dels 1.500 metres als Jocs de Londres del 2012.

Aquest seran els quarts jocs paralímpics de Congost, i participarà en la marató, una prova que s'estrena als Jocs. La barcelonina va ser subcampiona del món el mes d'abril a Londres. Congost també va batre el rècord mundial de la mitja marató de Barcelona del 2015.

En declaracions el mitjà El 9 nou, Congost explica que fa un any que va venir a viure a Vic, i assegura que "cada dia treballa amb l'objectiu de guanyar l'or". Tot i així, explica que "la marató és una prova molt dura i molt llarga en què poden passar moltes coses". "Esperem que tot vagi bé i que puguem estar, com a mínim, al podi", conclou.