Santa Eugènia de Berga disfressa els carrers per començar la festa major

Actes del 31 d'agost a l'11 de setembre

Un dels temes de decoració d'un tram de la carretera d'Arbúcies és «el món de la Blancaneus»
Un dels temes de decoració d'un tram de la carretera d'Arbúcies és «el món de la Blancaneus» | Redacció Osona.com
Redacció Osona.com
31 d'agost del 2016
Actualitzat a les 15:47h
Després d’escalfar motors amb les festes del Rossinyol de Santa Eugènia de Berga , la resta del poble pren el relleu i comença, aquest 31 d’agost, una festa major que un any més disfressa els carrers del municipi per preparar-se per la rua del Carnastoltes d’estiu, el CarnaSEB, del divendres 2 de setembre. 

Programació oficial

El sopar-concert de dijous 1 de setembre escalfarà motors pels actes de divendres dia 2 que, a les set de la tarda començarà la rua de Carnestoltes d'estiu, el Carna SEB. Paral·lelament, hi haurà una cercavila de "catalanets" amb batucada. A les deu de la nit es presentaran els pubills i es farà el pregó a la plaça Major i, després, es realitzarà l'entrega de premis de la rua. La festa continuarà amb la música pels joves a la zona esportiva.

La jornada de dissabte 3 començarà a les deu del matí amb els partits de futbol base, seguida d'un concurs de proves originals per a tots els públics a la plaça Major. També hi destaca el clàssic Tallagespa Motorshow i l'exhibició de pàdel amb els millors jugadors de Catalunya. El sopar popular donarà pas al ball de gala i els concerts, entre els quals hi destaca el grup Tumbaos.

La programació de diumenge 4 presenta una sèrie d'activitats pensades per realitzar en família. A la tarda serà el torn del cafè concert amb l'orquestra Venus, i hi haurà futbol, sardanes i ball de gala. Dilluns 5 començarà amb la xocolatada popular a la plaça major seguida de la festa de l'escuma, i a la nit s'oferirà el matx d'improvisació.

La festa continuarà el dissabte 10 i el diumenge 11 al barri Arumí, amb el ball a càrrec del grup Esquitx i el dinar popular.

Paral·lelament, durant tots els dies de festa major es podrà gaudir de l'exposició de treballs manuals al Centre Cívic i hi haurà un concurs de fotografia Instagram.

Programa de la festa major de Santa Eugènia de Berga (PDF)