Nova campanya de donació de sang a Sant Hipòlit de Voltregà

Dimecres 31 d'agost des de les 16.30 fins a les 22.00 hores al Pavelló Municipal d’Esports

Redacció Osona.com
30 d'agost del 2016
Actualitzat a les 12:13h
Sant Hipòlit de Voltregà acull, una vegada més, una nova edició de la Marató de Donació de Sang, organitzada pel Banc de Sang i Teixits. La campanya, que tindrà lloc el dimecres 31 d'agost des de les 16.30 fins a les 22.00 hores al Pavelló Municipal d’Esports, compta amb la implicació dels Ajuntaments del Voltreganès i l'Associació de Donants de Sang d'Osona.

Amb l'objectiu de convertir la Marató amb una jornada festiva, les entitats participants organitzaran activitats lúdiques durant tota la jornada, com classes de ioga, zumba, country, sardanes, exhibicions de patinatge artístic, i d'hoquei patins, entre altres. A més, enguany es vol estendre la presència d'aquesta donació de sang a les xarxes socials a través de l'etiqueta #MSangVoltraganes.

D'aquesta manera la Marató intenta destacar la importància de donar sang com un hàbit, així com aconseguir nous donants per estendre aquesta pràctica entre el màxim nombre de persones.

Des de l'organització recorden que per donar sang no cal estar en dejú, i que és necessari tenir més de 18 anys, pesar 50 quilos o més, i no estar embarassada en cas de ser dona.

Per a més informació podeu visitar el web del Banc de Sang i Teixits