La Fira de la Mercè de Calldetenes escalfa motors amb el concurs de melmelades

La tercera edició del concurs serà el primer dissabte d'octubre

Inauguració de la fira
Inauguració de la fira | Difucor
Redacció Osona.com
25 d'agost del 2016
Actualitzat a les 17:44h

Per tercer any consecutiu, la Fira de la Mercè de Calldetenes acollirà una nova edició del concurs de melmelades. El concurs està obert a tothom i, com l'any passat, es premiarà les tres millors propostes. Des de l'ajuntament, animen als participants a elaborar la melmelada artesanal "durant aquests dies d'estiu i vacances amb fruita i verdura ja madura". El concurs està obert a tothom i, com l'any passat, es premiarà les tres millors propostes.

Les melmelades artesanals es recolliran el mateix dia de la fira, 1 d'octubre, a les dotze del migdia a l'escenari de la plaça Onze de Setembre (espai gastronòmic). Tot seguit, i mentre es desenvolupa el showcooking d'Emili Alcázar, es farà el tast de les elaboracions casolanes. Un cop finalitzada la demostració de cuina del xef, que obrirà un restaurant a Calldetenes, es procedirà a proclamar els tres guanyadors del III Concurs de Melmelades de la Fira de la Mercè.

Les propostes guanyadores de l'edició passada van ser la melmelada de meló i menta fresca d'Irene Ayala, la melmelada de móres de Montse Mateos, i l'elaboració de cireres d'arboç de Mª Àngels Alsina.
 

Cartell de l'edició d'enguany Foto: Ajuntament de Calldetenes