Detenen un home mentre robava joies a una casa de Vic

En el moment de la detenció el lladre duia un ganivet de cuina

Redacció Osona.com
25 d'agost del 2016
Actualitzat a la 13:29h
Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vic van detenir aquest dilluns, un home de 26 anys i veí de Vic, com a presumpte autor d’un robatori amb força. Els fets es van produir a primera hora de la tarda del mateix quan una ciutadana va alertar que un home estava forçant la porta d’una casa del carrer Montserrat de Vic.

Ràpidament, dues patrulles dels Mossos hi van anar i, en arribar, van localitzar un home que sortia per la part del darrere de l’habitatge. En veure els agents va tornar a entrar a la casa per tal d’amagar-se. Els agents van entrar al domicili i van comprovar que totes les estances estaven regirades.

Finalment, van localitzar al lladre amagat a les golfes i, després d’un forcejament, van aconseguir detenir-lo. En el moment de la seva detenció duia un ganivet de cuina de 25 cm de fulla. Els mossos van recuperar, amagades a les golfes, totes les joies que el lladre volia sostreure. Hi havia rellotges, cadenes, collarets, arracades, agulles i medalles, entre d'altres.

El detingut va passar el 23 d’agost a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció de Vic i el jutge va decretar-ne la llibertat amb càrrecs.

 
Arxivat a