Un casal d’estiu de Manlleu recull un centenar de joguines pels infants refugiats

L'acte benèfic s'ha fet a través de l'associació El Poble Ajuda al Poble

Activitats del casal
Activitats del casal | Club Tennis Manlleu
Redacció Osona.com
23 d'agost del 2016
Actualitzat a les 12:47h
El Club Tennis Manlleu va recaudar més d'un centenar de joguines el juliol passat per als infants dels camps de refugiats del Líban a través de l'associació El Poble Ajuda al Poble. Tal com expliquen a través d'un comunicat, l'acte benèfic va tenir un gran èxit gràcies a la col·laboració de les famílies del casal d'estiu d'enguany.

Marc Sanyé, fotoperiodista i voluntari independent d'aquest associació, va anar al casal per explicar la tasca que realitzen des de l'entitat i la situació en què viuen els refugiats sirians. L'objectiu d'aquesta entitat osonenca és fer costat al poble sirià, ajudar-lo i fer el màxim de ressò possible de la dramàtica situació en la que viuen.

Des del casal, cada any busquen una inciativa relacionada amb els infants i amb l'actualitat. La directora, Júlia Colomer, destaca la participació dels infants, ja que "'s'han involucrat molt en el tema". Totes les joguines seran entregades als infants refugiats a través de l’associació que enviaran les joguines a les zones més necessitades.

 
Arxivat a