Arriben els plats forts de la festa major de Taradell

L'arribada d'en Toca-Sons, la primera cercavila gitana i el Birracrucis són alguns dels actes més destacats

Redacció Osona.com
22 d'agost del 2016
Jordi Costa, el Toca-Sons del 2015.
Jordi Costa, el Toca-Sons del 2015. | Albert Alemany
El divendres passat, el pregó de Vicenç Tió i Burgalla va donar el tret de sortida a la festa major de Taradell. En el mateix acte es va proclamar la nova pubilla del municipi i es va fer el brindis de festa major. El cap de setmana hi va haver el concert del grup The Penguins Reggae per xics, el correfoc, la caminada, la 3a cronodipòsit popular i el gran sopar de festa major amb ball.

Durant aquesta setmana, destaquen actes com la baixada de carretons (dimarts 23, a les 12), l'arribada del Toca-Canalla (dimecres 24, a les 19.30 h), l'arribada del bandoler Toca-Sons (dijous 25, a les 19.00 h), la festa del confeti al Pujoló (dijous 25, a partir de les 00.00), la 1a cercavila gitana (divendres 26, a les 22.00 h) i el Birracrucis (dissabte 27). Tancarà els actes de festa major l'obra teatral Un vol diferent! al vestíbul del Centre Cultural Costa i Font. En total, Taradell celebra la festa major durant deu dies.

InstaOsona i en Toca-sons premiaran les dues millors fotos penjades a Instagram

Per tercer any consecutiu, InstaOsona i la Festa d'en Toca-sons organitzen un concurs d'Instagram coincidint amb la festa del bandoler de Taradell. Després de la bona acollida que ha tingut els dos últims anys, enguany s'amplia el nombre de premis i es distingiran les dues millors imatges que es pengin a aquesta xarxa social entre el 22 i el 26 d'agost. Com sempre, el concurs d'Instagram serà una de les categories del Concurs Fotogràfic Memorial Lluís Tuneu. Podeu consultar les bases i les etiquetes que s'han d'utilitzar en aquest enllaç.
 

Consulta tota la programació

Galeries d'imatges dels altres anys

Documents
Arxivat a