El Serpent torna a sortir del seu amagatall

Com a novetat, la narradora d'enguany va ser una dona

El Serpent sortint de la Devesa, aquest diumenge passat
El Serpent sortint de la Devesa, aquest diumenge passat | Joan Parera
Redacció Osona.com
16 d'agost del 2016
Actualitzat el 19 d'agost a les 16:50h
Com cada 14 d'agost, el Serpent de Manlleu va sortir del seu amagatall de la Devesa per recórrer els carrers del municipi enmig d'un espectacle pirotècnic. La festa del Serpent és un dels plats forts de la festa major de Manlleu que, enguany, arribava amb un reguitzell de propostes per a tots els públics i també novetats.

Des de primera hora de diumenge al matí, es va fer un passeig per la Devesa i també una lectura de la llegenda del serpent. A les cinc de la tarda es van fer activitats i tallers pels més menuts al voltant de la figura del rèptil i, a les set va culimnar la festa del Serpent infantil amb la representació de la llegenda. No va ser fins a les deu de la nit quan va aparèixer el Serpent envoltat de música, danses i pirotècnia.

Enguany hi havia algunes novetats com que la narradora de la llegenda era una dona, la manlleuenca Rosa Baulenas, integrant del grup del Teatre Centre. També hi va haver la recol·locació de la traca de els treus creus. L'actuació del grup Strombers a la plaça Fra Bernardí, seguida del Salt del Diamant van tancar la festa de la jornada.
 

Recull de galeries de fotos de la Festa del Serpent

Recull de galeries de fotos Festa Major Manlleu

Arxivat a