Itaca Band i Bonobos, caps de cartell de la festa major de l'Esquirol

Cantonigròs recupera la baixada de carretons i els jocs de cucanya

Redacció
11 d'agost del 2016
Actualitzat a les 14:17h
Itaca Band tocarà el dimecres 17 d'agost a l'Esquirol
Itaca Band tocarà el dimecres 17 d'agost a l'Esquirol | Cedida.
Itaca Band i Bonobos són els plats forts de la festa major de l'Esquirol, tancant el programa el pròxim dimecres dia 17 d'agost. Les activitats van començar aquest dimarts, amb el pregó a càrrer de la germanor de San Juan de Limay, amb motiu del 10è aniversari de l'agermanament entre ambdós municipis osonenc i nicaraguenc. Després d'una caminada nocturna, el partit dels solters contra els casats, el sopar popular, i la festa dels 70 i 80, les activitats continuen amb una gimcana familiar i un concert d'havaneres aquest dijous 11 d'agost.

També hi destaquen la final del campionat de billar i la cursa popular, el divendres 12, la baixada de carretons i el Bicibars el dissabte 13, i el campionat de truc el diumenge 14. Fins al dimecres 17 les activitats continuaran amb, sardanes, xocolatades, un correfoc, i concerts.

Per la seva banda, Cantonigròs també celebra nou dies de festa major en els que recuperen la baixada de carretons i els jocs de la cucanya. Altres activitats que es duran a terme al llarg d'aquests dies són els tornejos de futbolí, el campionat de botifarra, el tir al plat, el partit de solters contra casats, l'arrossada popular, i una xocolatada de granotes, entre altres.

Pots consultar la programació completa en el següent enllaç.